Designskalsjätten är en hemsida som drivs av Hamne Total Printing, ett tryckeri i Södertälje som arbetar med tryck av diverse föremål. Hamne Total Printing har sin bas i Södertälje på Jovisgatan 6. Köpvillkor och andra villkor kommer nedan

Ångerrätt

Vi erbjuder inte öppetköp eller ångerrätt när du designar en produkt själv på våran hemsida. Men du kan fortfarande reklamera varan ifall det är något fel med den. Men glöm inte att ta en bild på varan eller skicka varan via post till oss.

Returadressen är

Hamne Total Printing

Jovisgatan 6 151 72 Södertälje

Fraktkostnad & Leverans

Leveransen tar ca 2-4 arbetsdagar. Om du beställer varan på en helg eller på en Fredag efter 14:00 så kommer vi skickar varan tidigast nästa arbetsdag.

Betalning

Betalning kan ske via Faktura eller Payson

  • Payson
    Accepterar Visa, MasterCard och intenrnetbank. Alla korttransaktioner bygger på bankernas 3D-secure-teknik och krypteringen är 128 bitar. Utvecklingsmiljön för gränssnitt och underbyggande teknik är Microsoft’s .NET.
  • Faktura Vid försenad betalning debiteras dröjsmålsränta i enlighet med räntelagen. Dröjsmålsränta utgår från förfallodagen.
    Du måste vara över 18 år och får ej ha någon betalningsanmärkning för att använda faktura. Leveransadressen måste även vara samma som din folkbokföringsadress.

Försäljning till minderåriga

Om du är under 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att beställa från oss.

Garanti & Reklamation

Vi garanterar att de varor du får är felfria vid leverans. Skulle du få en trasig vara så kontakta oss och beskriv detaljerat vad felet är. Kontakta oss om du behöver reklamera varan. Vi betalar returfrakten vid en ev. retur av vara. pga. reklamation. Vid en eventuell tvist har vi som policy att följa Allmänna Reklamationsnämndens rekommendationer

Kontaktinformation vid reklamationer:

Support@designskalsjatten.se
0708-742407
Designskalsjätten
Box 342
15124 Södertälje

Säkerhet & Sekretess

Designskalsjätten garanterar att aldrig lämna ut dina personuppgifter eller e-postadress till tredje part, såvida inte särskilda skäl föreligger, t.ex. att polis, åklagare eller liknande begär uppgifter.

Personuppgifter och integritetspolicy

Kan du läsa mer om här Intergritetspolicy